Zeg JA tegen jezelf!

(Ook tijdens de feestdagen)

Goed voor jezelf zorgen is moedig. Het is niet evident om de rem in te duwen en stil te staan bij wat jij nodig hebt. 

 

Zeker niet in de eindejaarsperiode. Veel mensen ervaren extra stress tijdens deze periode: nog snel de laatste dingen op het werk regelen, feestjes organiseren, het juiste cadeau vinden, familiebijeenkomsten en verwachtingen. 

Deze periode vraagt om zelfzorg, om stilstaan en dicht bij jezelf blijven. 

 

Geef jezelf die rust cadeau. Durf te landen en de druk van de ketel te halen, zodat je weer kunt thuiskomen bij jezelf. 

Dompel je onder in een diepe ontspanning, en ervaar wat het betekent om werkelijk tot rust te komen...

 

 

Bovendien zijn overgangsperiodes zoals deze het ideale moment om even stil te staan bij wie jij werkelijk bent en hoe je het komende jaar wil starten. 

Neem daarom deel aan de workshop 'diepe zelfzorg' op 23 december. 

Diepe zelfzorg?

Diepe zelfzorg is zelfzorg die van diep vanbinnen komt. Het gaat dieper dan enkel een yogales, een avondje uit met vrienden, een warm bad, een kop thee,... Daar zijn we absoluut niet tegen, integendeel.

 

Alleen gaat zelfzorg voor ons verder dan dat. Diepe zelfzorg is landen. Het is de tijd nemen om het stil te maken en te voelen. Het is voelen wat op dat moment leeft in jou, en wat jij nodig hebt. Het is verbinden met onszelf, op een diep niveau. 

Ook is het durven loslaten. Durven hier en nu zijn, met al wat is. Het is de ontspanning toelaten die dan vanzelf verschijnt.

 

Diepe zelfzorg gaat over vertragen. Over ademen en Zijn. Over even uit de hectiek van het leven stappen om naar binnen te kijken. Naar wie jij werkelijk bent, en hoe jij dichtbij jezelf blijft, wat er ook op je pad komt...

Over de workshop

Tijdens de workshop 'diepe zelfzorg' maken we een duik in onze binnenwereld. We ontspannen op een diep niveau, verkennen wat wij nodig hebben om in onze kracht te staan, en hoe we onszelf dat schenken.

 

Na deze workshop:

 

 • heb je de helende werking van een hele diepe ontspanning ervaren.
 • voel je je opgeladen, gecenterd, in contact met je diepste zelf.
 • weet je wanneer je op je krachtigst bent en wat je nodig hebt om helemaal jezelf te zijn
 • ervaarde je de immense kracht van loslaten en vertrouwen, en hoe je daarvoor gaat…
 • ben je deel van een dragende community: we delen onze verhalen, leren van elkaar en voelen de verbondenheid. Je staat er niet alleen voor!
 • weet je hoe je elke dag opnieuw JA zegt tegen jezelf, tijdens de eindejaarsperiode en daarna.

Praktisch

 • De workshop 'diepe zelfzorg' gaat door op 23 december van 9u30 tot 12u30.
 • We zijn te gast in het prachtige Compagnie Bougie, een huis voor rust, zelfontdekking en levenslust in Melle. 
 • Je krijgt na afloop een samenvattende e-book met daarin de belangrijkste oefeningen en inzichten uit de workshop, zodat je het altijd opnieuw kunt ervaren. 
 • De workshop kost €59. Koffie, thee en een lekkere versnapering zijn inbegrepen.
 • De begeleiding gebeurt door Liesbet en Anja, twee ervaren begeleiders, waardoor we de ruimte hebben om in te gaan op jouw unieke vragen en behoeften.

Over ons

 

Anja Coulier houdt van diepgang en van samen met anderen op zoek gaan naar de essentie in ons leven: wie we zijn als mens, wat onze levensmissie is en hoe we zo dicht mogelijk bij onszelf blijven. Dat doet ze via workshops en begeleidingen. Ze integreert reflecties, meditaties, gesprekken en heel praktische oefeningen. Die zijn er telkens op gericht om de antwoorden bloot te leggen die jij al in je hebt, zodat je tot diepe inzichten komt en verder kunt op jouw pad. 

Anja heeft een achtergrond in o.a. mindfulness, verbindende communicatie,  stress- en burn-outcoaching en Deep Democracy.

 

Liesbet Burvenich begeleidt mensen via lichaams- en bewustzijnswerk naar hun eigen kracht. Daarnaast doet ze als erkend conflictbemiddelaar aan procesbegeleiding in familiesystemen en groepen.

Ze werkte als Master in de Bewegingswetenschappen de voorbije twee decennia met jongeren en adolescenten.

Ze houdt ervan om groepen via het spelelement in beweging of tot rust te brengen, en de focus te brengen naar wat we van elkaar te leren hebben. Ze is gefascineerd door hoe emoties door ons lichaam bewegen en drivers zijn van ons gedrag en de keuzes die we maken.

Inschrijven? Vragen?

Stuur ons een mailtje! Dat kan op anja@in-essentie.com of liesbet.burvenich@gmail.com