NIEUW Online cursus 'rust in je hoofd'.

Rust in je hoofd

Een online cursus die je meeneemt naar meer rust, meer geluk, meer levensvreugde. 

De zon op je huid voelen

De vogels horen fluiten

Genieten van de mensen om je heen

De partner zijn die je graag wil zijn

Geduld voor je kinderen, ook op moeilijke momenten

Weer helemaal jezelf zijn…

 

Om dat te bereiken zijn geen grootse dingen nodig, geen mirakels. Eén iets is voldoende: rust in je hoofd.

 

Neem deel aan de online cursus 'Rust in je hoofd'. Geniet opnieuw volop van het leven, en wees de persoon die jij wil zijn!

 

 

Wat brengt het je?

 

Na de cursus

✔ geniet je meer van alle moois om je heen

✔ voel je je gelukkiger

✔ voel je je meer verbonden met jezelf, de mensen om je heen en de wereld

✔ kun je het leven weer ten volle leven

✔ voel je minder stress, minder zorgen

✔ voel je je krachtiger

✔ heb je meer grip op je leven

✔ pieker je minder

✔ voel je je lichter, rustiger, vrijer

✔ voel je je simpelweg meer jezelf…

De kracht van deze cursus

“De sterkte van ‘rust in je hoofd’ is de bijzondere mix van opdrachten, psychologische inzichten en de unieke aanpak waarbij je stap voor stap ontdekt wat voor jou werkt en hoe je in jouw leven tot meer rust kunt komen. Hoe druk dat leven momenteel ook is…”

 

 

Rust in je hoofd en in je leven, op JOUW manier. 

 

❤ Opdrachten

Via een reeks opdrachten en reflectie-oefeningen ontdek je hoe je tot meer rust in je hoofd komt. Korte, simpele opdrachten, die geen grote voorbereiding vragen, en niet langer dan 10 minuten duren. Kort en krachtig, dat is waar het om gaat. 

 

❤ Psychologische inzichten

Neem een kijkje in je eigen hoofd. Ontdek wat maakt dat je rust of onrust ervaart, en wat je daaraan kan doen. We zoomen in op enkele mindblowing psychologische theorieën, die je versteld doen staan van hoe je gedachten werken, en vooral: hoe je heel simpel de onrust wegwerkt en de rust toelaat! 

 

❤ Wijsheid uit Oost en West, uit spirit en ratio

The best of both worlds. Dat kenmerkt In Essentie en deze cursus. In 'Rust in je hoofd' combineer ik de sterkste zaken uit mijn diverse achtergronden: de Westerse sociale wetenschappen en de Oosterse reiki- en yoga-filosofie. Mindfulness en psychologie. Deep Democracy en oplossingsgericht. Het meest waardevolle uit al die stromingen komt hier samen.  

 

❤ Helemaal op jouw maat

Het unieke van In Essentie is dat we hier niet stoppen. We gaan nog veel verder, en maken een stappenplan op maat. 

Zie de cursus als een restaurant waar je van elk gerecht op de menukaart mag proeven, nog voor je bestelt. Op die manier ontdek je waar jij van houdt en wat toch niet helemaal je ding is. Want iedereen is anders, en wat voor je buur werkt, werkt voor jou niet per se. 

‘Rust in je hoofd’ is net als dat restaurant: je proeft van verschillende technieken, en haalt er die dingen uit die voor jou het allerbeste werken; de dingen waarvan jij voelt ‘ja, dat is het!’. Zo stel je jouw menu samen om tot rust in je hoofd te komen. Een menu dat helemaal volgens jouw smaak is. 

 

Over mij

Mijn naam is Anja, begeleider van workshops en schrijver van e-books. Als jonge twintiger had ik nooit gedroomd dat ik hier zou staan.

Ik was erg onzeker en innerlijk had ik heel veel onrust. Een paar jaar later kwam er een burn-out op mijn pad. Op dat moment erg moeilijk, maar achteraf gezien bleek die een enorme leermeester te zijn.

Mijn onzekerheid en burn-out waren stapstenen om de persoon te worden die ik nu ben: een enthousiaste, zelfzekere vrouw met een straffe carrière, een heerlijk gezin, voldoening gevende engagementen en vooral de nodige rust in mijn hoofd, zodat ik écht kan genieten van dit alles. 

Die persoon werd ik niet zomaar. Die was het gevolg van een innerlijke weg die ik aflegde, in combinatie met heel diverse opleidingen. Wat ik daar uit leerde, is goud waard.

 

Dat deel ik nu graag met jou. Want de rust in je hoofd verandert je leven...

 

De cursus ‘rust in je hoofd’ is gebaseerd op 

❤ mijn opleidingen in de menswetenschappen, waarin ik inzicht kreeg in de oorzaken en gevolgen van (on)rust.

❤ cursussen mindfulness, verbindende communicatie, PRH, deep democracy, yoga teacher training, meditatie en oplossingsgericht werken.

❤ de weg die ik zelf aflegde naar een leven vol innerlijke rust en vrijheid.

❤ mijn levensfilosofie geïnspireerd door hedendaagse wijzen zoals Tara Mohr, Brené Brown en Joanna Macy.  

Ja, ik wil! 

Wil je deelnemen aan de cursus? Heerlijk! Een beter geschenk kun je jezelf niet geven...

 

Schrijf je snel in op de wachtlijst, en je krijgt een mailtje zodra de cursus er is. Op die manier kun je inschrijven aan de allerbeste voorwaarden! 

 

Online cursussen niets voor jou? 

 I get it 😉

Daarom bouwde ik de cursus zo op dat je wel de video's online bekijkt, maar de rest offline kunt doen: beluister de audio's terwijl je in het bos wandelt, in je luie stoel in de zon zit,... Ook de oefeningen hoef je niet online te doen. 

 

Bovendien komt 'Rust in je hoofd' binnenkort ook uit als e-book. Het e-book bevat dezelfde info en opdrachten, en is printbaar. Zo heb je je laptop helemaal niet nodig. 

 

Schrijf je in op de wachtlijst, en ik hou je ook op de hoogte over het e-book.