Rust in je hoofd

Welk pad kies jij? Dat van de stress, of dat van de rust?

Stress. 

Druk. 

Moeten. 

Jezelf voorbij lopen. 

Op meerdere plekken tegelijk zijn. 

 

Je weet dat het anders kan, maar je komt er niet toe. Je weet niet hoe, of je hebt er niet de fut voor. 

 

Je verlangt naar ruimte in je hoofd, naar genieten en tevreden zijn. Naar mee stromen met het leven.

 

Dat kan.

 Het kan anders, en daar kun je nu voor kiezen. 

De cursus 'rust in je hoofd' begeleidt je hierbij. Samen keren we terug naar de basis, zodat je op een heel eenvoudige manier die rust in je hoofd - en de flow in je leven - terugvindt. 

Wil je:

 

✔ meer grip op je leven

✔ minder piekeren

✔ je beter in je vel voelen

✔ weer écht genieten van die momenten met je gezin

✔ je minder laten overrompelen door wat om je heen gebeurt

✔ blij zijn met hoe iets is (ook wanneer het niet perfect is)

✔ En het allerbelangrijkste: jouw innerlijke wijsheid horen.

Je innerlijke wijsheid is een wijsheid die diep in jou zit, en die de antwoorden op je levensvragen heeft. Als we leven vanuit die innerlijke wijsheid, hebben we niet meer de neiging om te vechten, maar gaan we met de stroom mee. Daar schuilt een gigantische kracht in. Een niet-te-stoppen, hele warme, hele liefdevolle kracht.... 

Die innerlijke wijsheid aanboren is niet moeilijk. Het moeilijkst van al, is het stil maken in jezelf. Daar geeft de cursus 'Rust in je hoofd' een antwoord op. 

"Enkel door het stil te maken in jezelf, kun je je innerlijke wijsheid horen."

De cursus 'Rust in je hoofd': 

 

✔ is praktisch en meteen toepasbaar, zonder veel blabla. Je begint er meteen aan. Daardoor merk je ook snel resultaat. Voel al na dag één dat er meer ruimte in je hoofd is. 

✔ bestaat uit korte, concrete oefeningen. Gaande van 2 tot 30 minuten, en alles daartussenin. Jij kiest wat in jouw dag past. 

✔ is opgebouwd uit de ervaring van mezelf en anderen, gebaseerd op bewezen methodes. Ik bundelde enkele van de best werkende manieren om doorheen je dagelijks leven rust te vinden. Het werkt voor zovele anderen, en ongetwijfeld ook voor jou. 

verlangt niet dat je iets bijzonders doet. De meeste oefeningen gaan over dingen die je dagelijks doet: je huishouden, onderweg zijn, koffie drinken. Die simpele handelingen bevatten heel wat sleutels tot rust in je hoofd. Je leert hoe je die kunt gebruiken, zodat je de rust kunt vinden door dingen te doen die je sowieso al doet.

✔ stopt niet na de laatste les: je maakt een plan zodat je ook na de cursus die rust in je hoofd blijft vinden. Via inspiratiemails geef ik je bovendien ook na de cursus nog even dat extra duwtje in de rug. 

✔ Kan gecombineerd worden met coaching, voor wie graag extra begeleiding heeft, of nét dat stapje verder wil gaan. 

Wat komt aan bod?

De cursus duurt acht weken en elke week focussen we op een ander thema. Elk thema bouwt verder op de week ervoor: 

 

- Week 1: Rust doorheen je dag. Om rust te vinden hoef je niets extra te doen. Integendeel: ons dagelijks leven bevat heel wat aanknopingspunten om die rust te vinden. 

- Week 2: De grond van rust in jou. In ieder van ons zit een basis van rust die er altijd is, hoe woelig het ook is in je hoofd of om je heen. Deze week zoomen we in op wat die grond van rust is en hoe je ze bereikt. 

- Week 3: Je monkey mind. Je geest wordt wel eens een monkey mind genoemd, naar een aapje dat van de ene boom naar de andere zwiert. Zo druk is het daarbinnen in je schedel. We hebben het over de gevolgen daarvan, en vooral hoe je dat aapje stil krijgt.

- Week 4: Rust vinden door de wijsheid van je lichaam. Ons lichaam wil ons iets vertellen. Alleen horen we het vaak niet door het kabaal in ons hoofd. We leren luisteren naar de wijsheid van ons lichaam, en voelen hoe die voor diepe rust kan zorgen. 

- Week 5: Beperkende patronen en overtuigingen. Onrust wordt vaak veroorzaakt door patronen en overtuigingen die diep geworteld zijn in ons, maar ons geen deugd doen. Integendeel: ze houden ons klein en veroorzaken onrust. We verkennen onze patronen en leren hoe ze te transformeren. 

- Week 6: Wie zit aan jouw innerlijk stuur? Wie zit aan het stuur van jouw innerlijke auto, en bepaalt m.a.w. waar je heen gaat? Onrust? Frustratie? Onzekerheid? Vertrouwen? Innerlijke rust? Leer wat die innerlijke auto betekent en hoe jij bepaalt wie het stuur in handen heeft.

- Week 7: Je innerlijke wijsheid Wanneer we rust in ons hoofd ervaren, kunnen we contact maken met onze innerlijke wijsheid. Het is door te leven vanuit die innerlijke wijsheid dat we meestromen met het leven en rust ervaren op een fundamenteel niveau.

- Week 8: De toekomst tegemoet. We brengen in beeld wat rust in ons hoofd écht voor ons betekent, en staan stil bij hoe we dat op een blijvende manier een plek geven in ons leven.  We komen tot een actieplan op jouw maat, dat je je hele leven lang kunt toepassen.

 

Over mij

Mijn naam is Anja, begeleider van workshops en cursussen. Als jonge twintiger had ik nooit gedroomd dat ik hier zou staan.

Ik was erg onzeker en innerlijk had ik heel veel onrust. Een paar jaar later kwam er een burn-out op mijn pad, doordat ik te lang over mijn grens ging. Op dat moment erg moeilijk, maar achteraf gezien bleek die een enorme leermeester te zijn.

Mijn onzekerheid en burn-out waren stapstenen om de persoon te worden die ik nu ben: een enthousiaste, zelfzekere vrouw met een straffe carrière, een heerlijk gezin, voldoening gevende engagementen, en vooral de nodige rust in mijn hoofd. Door die rust kan ik écht genieten van alles om me heen, en ontdekte ik hoe ik leef vanuit mijn innerlijke wijsheid. 

Dat maakte zo'n immens verschil voor me, dat het mijn passie werd om dat te delen met anderen. Nu deel ik dat graag met jou. 

Want ik wens je toe dat ook jij dat verschil mag ervaren...

Hoeveel kost het?

'Rust in je hoofd' kost normaal €97, maar deze maand (t.e.m. 30/4) slechts €87.

En dat voor: 

✔ 8 weken heerlijke inspiratie en oefeningen waarmee je meer rust zult ervaren en makkelijker zult intunen op jezelf.

✔ Ook daarna niet-te-missen inspiratiemails met diepgaande info en oefeningen.

✔ Levenslange toegang.

✔ Al wat je nodig hebt om dit ook na de cursus vast te houden, voor een leven lang rust in je hoofd!

Maar dat is niet alles...

Er is nog meer

Tijdelijk (tot 15/4) krijg je er nog 2 extra's bovenop: 

Een live masterclass waarbij we dieper ingaan op die thema's waar jij meer wil over weten. Vooraf stuur je al je vragen in, en tijdens de masterclass (via zoom) komen ze aan bod. Ook hoor je waardevolle tips van anderen, over hoe zij het aanpakken en welke gouden tip voor hen het verschil maakt. Je ontvangt ook de opname van deze masterclass.

Een extra module 'rust vinden bij moeilijke emoties'. Wanneer onze emoties zo hevig zijn dat we erdoor overspoeld worden is rust vinden een hele uitdaging. Nochtans maken we dat allen regelmatig mee. Hoe ook in zo'n situaties te blijven staan en te reageren vanuit rust, komt aan bod in deze module. 

Ja, ik wil! 

Wil je deelnemen aan de cursus? Heerlijk! Een beter geschenk kun je jezelf niet geven...

De cursus start op 1/6, maar nu schrijf je je in aan de allerbeste voorwaarden. Eind mei krijg je logingegevens voor de cursus, en vanaf 1 juni is de cursus beschikbaar. 

Vraag & antwoord

Waarom is het 8 weken? Moet ik het in die tijd doorlopen hebben?

Neen. Neem alle tijd die je nodig hebt. Het duurt acht weken als je het voorgestelde tempo volgt waarbij wekelijks een ander thema aan bod komt. Ik koos dat tempo omdat je er dan echt in zit, en meegaat met een flow. Ook starten de inspiratiemails (waarbij ik je ook na de cursus blijf inspireren) na die 8 weken. 

Doe je het liever trager? Dat kan. Je blijft toegang houden tot de cursus, waardoor je het op jouw tempo kunt doen. 

Wil je sneller? Dat is niet mogelijk. De cursus is zo ingesteld dat er elke week een nieuw thema online komt. De inzichten en oefeningen vragen inwerktijd. Daarom kun je niet sneller gaan dan het ene thema per week. Anders is de kans te groot dat je aan de oppervlakte blijft, en die rust niet ten volle zult vinden. Maar maak je geen zorgen: er zitten genoeg inzichten en oefeningen in verwerkt om een week lang toe te passen :-)

 

Wat als de cursus toch mijn ding niet is? 

Dat zou jammer zijn, maar als het echt jouw ding niet is, krijg je simpelweg je geld terug. Daar doen we niet moeilijk over. Er is een garantie waarbij je in de eerste 30 dagen na je aankoop je geld terugkrijgt als je niet tevreden bent. Zonder dat ik er vragen over zal stellen. Tenzij jij graag feedback geeft natuurlijk, want die vind ik super waardevol. 

 

Je zegt dat extra coaching mogelijk is. Wat houdt dat in?

Als je graag samen met mij dieper graaft in één van de thema's van 'Rust in je hoofd' kan dat via individuele coaching. Dat zijn gesprekken van 1u die doorgaan online, bij In Essentie (in Evergem) of al wandelend in de Bourgoyen of de Lembeekse Bossen. Het normale tarief voor coaching is €60, maar voor jou als cursist van 'Rust in je hoofd' is dat de eerste keer slechts €50. Je kunt kiezen voor een eenmalig coachingsgesprek, of als je graag langdurig samenwerkt, kunnen we ook een traject opstellen. Die keuze is aan jou. Stuur me een mailtje voor meer info.