Volg deze workshop nu uitzonderlijk gratis! 

Ik organiseer deze gloednieuwe workshop eenmalig gratis voor een beperkte groep geïnteresseerden. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! Inschrijven kan via onderstaande knoppen. 

 

Vandaag is de dag

 

We gaan voor jouw allerbeste leven! 

 

Het leven is zoveel mooier, leuker, inspirerender wanneer je het leven leeft waar je naar verlangt. Je voelt je alsof je vliegt, alsof je alles aan kunt.

Je voelt dat je exact het leven leeft waarvoor je gemaakt bent. 

 

 

Alles klopt gewoon... 

Wil jij...

 • Je gezonder voelen?
 • Meer van het leven genieten?
 • Minder stress hebben? 
 • Je minder onzeker voelen? 
 • Meer zorg dragen voor jezelf? 
 • Meer succes in wat je doet?
 • Meer diepgang in je relaties?
 • Vol vertrouwen in het leven staan?
 • Gelukkiger zijn? 
 • Je doelen moeiteloos realiseren?

Mijn naam is Anja, en ik leef mijn droomleven. Al mijn hele leven ga ik MIJN pad. Ik voel waar mijn hart naar verlangt, en dat maak ik waar. Niet dat ik enorm rijk ben, of wereldrecords haal. Wel ben ik elke dag diep gelukkig. Dankbaar. Gedragen. Elke dag opnieuw voel ik dat ik exact ben waar ik wil zijn in mijn leven. 

 

Ik doe datgene wat voor mij klopt, ook wanneer ik daarmee van de gebaande paden af ga. Het lijkt of ik niet anders kan: ik voel heel sterk waar ik naar verlang, en wat ik nodig heb. En dat maak ik waar… 

 

Een tijd geleden werd ik op een ochtend om 5u wakker, met een ingeving: de 5 V’s. Plots waren ze daar, zo helder als wat. De 5V-methode was geboren: dé manier waarop ik jou begeleid om ook jouw dromen waar te maken. Intuïtief realiseerde ik mijn dromen al langer op deze manier, en nu kwamen er spontaan woorden bij. Helemaal klaar om te delen met de wereld, en met jou! 

Deze workshop duiken we samen de diepte in, aan de hand van de 5 V's. Via diverse opdrachten - alleen, in duo en in groep - doorlopen we de 5 fasen en genieten van de wijsheid die elke stap ons brengt.

Op die manier zorgen we voor een geweldige start om jouw droom te realiseren. 

Wat anderen zeggen...

 

De 5V-methode bracht me meer dan ik verwacht had: ik had verwacht dat het me zou helpen om mijn doel te bereiken. En dat gebeurde ook, maar dat niet alleen: ik ontdekte al vanaf de eerste stap een dieperliggend verlangen, én besefte wat me tegenhield om mijn wens te realiseren. Het was een eye-opener. Nu ik hier duidelijkheid over heb, kan ik er echt mee aan de slag. Nu ben ik volop op weg om mijn streefdoel te bereiken. En het is nog leuk ook! 

 

Amy De Muynck

Anja kent de kunst om 2 invalshoeken te combineren tot iets heel krachtig: enerzijds gaat ze samen met jou de diepte in, en verkent waar het écht over gaat. Anderzijds helpt ze dit mee omzetten in een actieplan. Op die manier blijft het niet bij inzichten, maar bereik je waar jij ten diepste naar verlangt

 

Nienke van Zwieten

Anja begeleidt op zo’n manier dat er volop ruimte is voor eigen inbreng en zelfontdekking. Ze geeft de dingen de juiste plaats, zodat je er mee aan de slag kan gaan. Dat doet ze vanuit een sfeer van veiligheid, sereniteit en - dit vind ik persoonlijk heel belangrijk - bescheidenheid. Ze pretendeert nooit alwetend te zijn, maar geeft jou net de ruimte om je eigen inzichten aan de oppervlakte te laten komen. 

 

Leentje Speybroeck

Deze workshop… 

 

 • Biedt je alle steun en tools om (eindelijk!) jouw droom te realiseren, op een manier die helemaal bij jou past. 

 

 • Laat je afrekenen met dat verlammende gevoel, omdat je droom zo groot lijkt, en je niet weet hoe eraan te beginnen… 

 

 • Maakt een einde aan zelfsabotage of onzekerheid. Gedaan met jezelf tegenhouden. Het is tijd om je droom werkelijkheid te laten worden! 

 

 • Biedt een groot aantal inzichten uit de psychologie, die er voor zorgen dat je op een gemotiveerde en geïnspireerde manier volhoudt tot je je doel bereikt.

 

 • integreert Verbindende Communicatie, waardoor je leert hoe je jouw verlangens kunt delen met de buitenwereld, zonder de angst onbegrepen of gekwetst te worden. 

 

 • Is een dag quality time met jezelf: je krijgt alle tijd om te ontdekken wie JIJ bent en wat JIJ wil bereiken.

 

 • Zorgt voor diepgaande contacten met gelijkgezinden, en de kans om heel wat inspiratie en tips uit te wisselen met elkaar. 

 

 • Laat je naar huis terugkeren met een volledig uitgewerkt en motiverend plan, waardoor je exact weet hoe je stap voor stap JOUW droom waarmaakt. 

 

 • Geeft je de kans om een 'buddy' te vinden: iemand die hetzelfde proces gaat, en je steun en toeverlaat is de komende periode. 

 

 • Zorgt voor een heerlijk dagje genieten op een prachtige locatie in het Groot Begijnhof, aan de rand van historisch Gent.

 

 • Is nog maar het begin! Dankzij de handleiding over de 5V-methode die je ontvangt, kun je in de toekomst nog veel meer dromen en doelen realiseren.

Praktisch

 • Deze workshop kost vanaf dit najaar €139. Een beperkte groep kan nu uitzonderlijk gratis deelnemen, in ruil voor feedback en een getuigenis. Wees er snel bij! 

 

 • Een lunch, koffie en thee zijn voorzien. Heb je allergieën of een specifiek dieet? Laat het even weten.

 

 • Deze dag gaat door in het prachtige Groot Begijnhof aan de rand van historisch Gent. Deze plek is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is er gratis parking mogelijk. Je ontvangt een wegbeschrijving na je inschrijving. 

 

 • Het gaat door op 19 maart, van 10u tot 16u30. Wil je graag deelnemen, maar past die dag niet? Stuur me een mailtje, en ik laat je weten wanneer de workshop opnieuw gepland wordt.

 

Veelgestelde vragen

 

Kan ik de 5V-methode toepassen op elke droom of doel? 

Op bijna allemaal. De enige voorwaarde is dat jij invloed hebt op die droom of dat doel. De 5V-methode gaat over stappen die jij kunt nemen om je droom te bereiken. Als je droom gaat over iets waar je absoluut geen invloed op hebt (zoals de lotto winnen), dan zal dit weinig uithalen. 

Maar op heel veel zaken heb je wel invloed, ook al lijkt dat op het eerste zicht niet zo. 

Enkele van de vele thema’s waarop de 5 V’s van toepassing zijn, zijn een gezondere levensstijl, gelukkig zijn, je grenzen beter aangeven, een betere work-life balance vinden, meer sporten, meer betekenisvolle contacten hebben, het gevoel hebben dat je meer controle hebt over je leven, meer in verbinding zijn met jezelf, meer in het moment leven, meer (zinvolle) vrije tijd, duurzamer leven, en nog zo veel meer. 

 

Hoe wordt er rekening gehouden met corona? 

We volgen de wettelijke maatregelen die op dat moment gelden. Als dat betekent dat de workshop niet kan doorgaan omdat het op dat moment verboden is, zoeken we samen een nieuwe datum.