Maak jouw droom of doel waar met coaching volgens de 5V-methode

vrouw met lang blond haar staat in een open landschap met haar armen gespreid als een vogel. Je ziet haar rug en zijkant. Ze lijkt vreugdevol.

Kun je het al voor je zien, dat moment waarop je droom of doel werkelijkheid wordt?

 

 

 

Voel je al die kriebel in je buik? Die vreugde die je hart sneller doet slaan? De last die van je schouders valt?

Zenuwachtigheid gemengd met pure blijdschap. Je voelt je tevreden en voldaan, alsof alle puzzelstukjes op hun plek vallen. 

Het is een moment van glorie en triomf, van je harde werken dat beloond is. Het is alsof je een berg hebt beklommen en eindelijk de top hebt bereikt, waar je nu geniet van het prachtige uitzicht. Je voelt je vervuld en compleet, wetende dat je een belangrijke mijlpaal in je leven hebt bereikt.

Je geniet van het succes en kijkt uit naar nog meer avonturen die je dromen in petto hebben...

tekst: allemaal verlangen we naar iets. We hebben een droom die sluimert, of een doel dat ons blijft aantrekken. Of we hebben zelfs al een heel concreet plan, maar komen er niet toe. Iets houdt ons tegen...

Allemaal kennen we dat verlangen. En ook bijna allemaal de twijfel en onzekerheid die daarbij komt kijken...

 

Om je te begeleiden op die weg ontwikkelde ik de '5V-methode voor positieve verandering'. Deze methode helpt jouw doelen en dromen verwezenlijken.

Wat de 5V-methode zo bijzonder maakt, is het natuurlijke en geleidelijke pad dat het volgt, en hoe de volgende stap als vanzelf in je opkomt. Daardoor kom je automatisch steeds dichter bij jouw doel. En dat zonder druk of overhaaste beslissingenwant de 5V-methode houdt rekening met wie jij bent en wat jou motiveert.

 

Omarm de kracht in jezelf en laat de 5V-methode jou begeleiden naar het realiseren van jouw doelen!

Is coaching volgens de 5V-methode iets voor mij?

vage foto, met iemand die door een vergrootglas in de verte kijkt. Dat is scherp: een straat met auto's en een zonsondergang.

Het antwoord op die vraag is volmondig JA, als één van deze dingen op jou van toepassing is:

 

✔Je droomt er al lang van om ... (vul maar aan), maar je weet niet waar te beginnen, of je merkt dat iets je tegenhoudt.

✔ Je voelt dat je iets anders wil in je leven, maar je weet niet precies wat. 

✔ Je weet wat je wil, je hebt ook een idee van hoe je het kan bereiken, maar het lukt simpelweg niet om te starten. 

✔ Of je start wel, maar volhouden... Dat is een ander verhaal.  

✔ Je wil samen met mij onderzoeken wat de volgende stappen zijn naar jouw doel.

✔ Je wil leren hoe je je leven meer in handen kunt nemen, zodat je meer helemaal jezelf kunt zijn. 

 

Wanneer is het niets voor mij?

Als je niets van het bovenstaande herkent bij jezelf :-)

 

Maar ook als je wil dat iemand anders het voor jou oplost. De 5V-methode is een ongelooflijk krachtige methode, maar ze heeft het wel nodig dat jij er voor gaat. Dat betekent dat je er voor open staat om te experimenteren, te reflecteren en te groeien. 

Weet ook dat het soms moeilijk of confronterend kan zijn, want geen enkel pad verloopt zonder hindernissen. Ik begeleid je er doorheen, zolang jij het engagement aangaat om actief mee te stappen met me.

Het is trouwens helemaal ok als je het spannend vindt, bang bent of twijfelt. Onze dromen realiseren is ook spannend... Die emoties mogen er zeker zijn!

 

Voel je nog steeds een 'ja'?

houten wegwijzer voor een mooie zonsondergang

Hoe zit het in elkaar?

✔ De coaching volgens de 5V-methode is een individueel begeleidingstraject dat bestaat uit 6 sessies. 

✔ Maar het is meer dan dat: tussen de sessies door krijg je videomateriaal en oefeningen. Zo kom je ook tussendoor, op je eigen ritme, steeds dichter bij je droom of doel.

✔ Het tempo kies je zelf. Ideaal is drie à zes maand, maar anders kan. Dat spreken we samen af.

✔ Na afloop heb je inzicht in de 5V-methode, zodat je het kunt blijven inzetten, ook voor andere dromen en doelen. 

✔ Er kunnen nog slechts 2 mensen aan het early bird-tarief deelnemen van €299 i.p.v. €490. Wees er snel bij, want op is op!

✔ De coaching gaat online door, of in mijn praktijk in Evergem, bij Gent. 

✔ Het kan overdag, 's avonds of in het weekend. Wat jou het beste uitkomt...

Wat kan coaching volgens de 5V-methode voor je betekenen?

De coaching volgens de 5V-methode geeft je de concrete handvaten én tegelijkertijd die 'schop onder je kont' om je dromen en doelen te realiseren.

 

Heel concreet kun je verwachten dat je je doel of droom ofwel na die 6 sessies waargemaakt hebt, ofwel (bij grotere of complexere doelen) belangrijke mijlpalen haalde, en zicht hebt op hoe je verder wil gaan. Dat geeft je rust en kracht. De chaos of verwarring die je nu misschien ervaart, zal plaatsgemaakt hebben voor een heldere weg ernaartoe. Ook zul je weten hoe je energie uit jezelf kunt halen en kunt blijven afstemmen op je doel, zodat je verder kunt gaan zonder pushen of stress, maar vanuit een positieve energie.

Wat vonden anderen van werken met de 5V-methode voor positieve verandering?

review met vijf sterren over hoe goed de workshop was, dat het een interessante methode is met interessante inzichten, goed onderbouwd, helder en hands-on. Door Isabel Rainchon.
testimonial van Carine Boydens: het klopte gewoon. Wat we leerden was zo'n mooi geheel waardoor ik vanzelf stappen zette en mijn doel bereikte. Alles was heel organisch en stroomde vanzelf.

Benieuwd wie ik ben en wat ik voor je kan doen?

Hallo, mijn naam is Anja. Ik wil je een bijzonder verhaal vertellen: 

op een ochtend werd ik plots om 5u klaarwakker. Ik kreeg een inzicht dat me zoveel energie gaf, dat ik niet anders kon dan opstaan en het op papier zetten. 

Want plots was het daar. Boempatat. Zo helder als wat.

De 5V-methode was geboren. De 5 V's, de opbouw, alles er op en er aan: plots zat het in mijn hoofd, die ochtend om 5u. 

 

Sindsdien heb ik het getest, verfijnd en verder uitgebouwd tot de krachtige methode die het vandaag is, en die ik graag deel met je.

 

Want mijn missie is dat zoveel mogelijk mensen kunnen leven vanuit wat ze écht willen, wat écht bij hen past. 

Ik geloof dat dat niet enkel voor jou goed is, maar ook voor de mensen om je heen, en zelfs voor de wereld. Het is namelijk vanuit je dromen en vanuit jouw unieke plek dat je het verschil maakt. Gewoon door helemaal jezelf te zijn...

 

Foto van Anja Coulier

Alle voordelen van coaching volgens de 5V-methode op een rij:

Heel concreet richting jouw doel: jij bepaalt waar we naar toe werken, en dat is wat we doen. Doelgericht, gefocust en super concreet.

Individueel begeleid, op jouw tempo.

✔ Oefeningen en video's, zodat je ook zelf verder kunt.

Laagdrempelig: door de logische opbouw doorloop je het model als vanzelf, en kom je op een heel natuurlijke manier dichter bij je doel.

✔ Meteen resultaat: doordat we direct focussen op het thema naar jouw keuze, en heel gericht stappen zetten, zie je al snel resultaat.

Krachtig en concreet: deze manier van werken wordt als heel krachtig ervaren, o.a. door hoe concreet en eenvoudig ze is.

Wacht niet langer. Meld je nu aan!

Anja Coulier staat voor een veld met arm wijd open gespreid

Heb je nog vragen?

Wat zijn de oefeningen die ik tussendoor krijg?

De oefeningen zijn video's die je kunt bekijken, vragen om over te reflecteren of korte opdrachten die je kunt doen tussen de begeleidingssessies door.

Het 5V-coachingstraject bestaat namelijk uit meer dan enkel de sessies. Je krijgt ook oefeningen die je inspireren om volgende stappen te zetten, maar ook ter voorbereiding en ter verdieping. Op die manier ben je op weg naar jouw doel of droom, ook wanneer we elkaar niet zien. Dat zorgt er bovendien voor dat we in de sessies zelf vlotter vooruit komen, en extra diepgang vinden. 

De oefeningen zijn trouwens gepersonaliseerd, want jij hebt misschien meer nood aan X, en iemand anders aan Y. Ik stel dus telkens een persoonlijk programma op, speciaal voor jou.

 

Is het 5V-coachingstraject geschikt voor alle thema's?

Ja, op voorwaarde dat het iets is wat jij wil bereiken of veranderen in je leven. Eender wat, groot of klein, een heel concreet doel of een vaag idee. Maakt niet uit, kom maar af!

 

Is dit therapie?

Nee dat is het niet. Het is een vorm van life coaching. Het traject is zo opgebouwd dat we in de diepte ingaan op één thema, namelijk dat wat jij wil bereiken. Daarbij is het zinvol om even in te zoomen op hoe het nu gaat, waar je nu tegenaan botst, en uiteraard ook hoe de ideale situatie is. Echte therapie, waarbij men vaak inzoomt op een bepaald probleem en hoe die ontstaan is in je verleden, is het niet. We kunnen naar het verleden kijken, maar dat is geen must. De focus van het gesprek ligt op hoe de situatie nu is, wat je graag wil in je leven en wat jou daar dichterbij brengt. 

 

Nog een andere vraag?

Geef me een seintje via mail, instagram of facebook, en ik antwoord je zo snel ik kan!