Zelfzorg: unlock je strafste zelf

Online workshop. Tijdelijk gratis! 

Je krachtig, energiek en ‘in control’ voelen. 

Keihard genieten. 

Er zijn voor de mensen om je heen, én voor jezelf. 

 

Dat is wat ik jou wens in 2023. 

 

2023, het jaar waarin je kiest voor die straffe madam die je bent. 

In jou zit een ongelooflijk straffe madam, die helemaal klaar is om zich te laten zien. Het enige wat ze nodig heeft is een duwtje. Dat duwtje is zelfzorg. 

 

Geef jezelf en je omgeving die straffe madam cadeau. Start 2023 als de persoon die durft kiezen voor wat ze nodig heeft. 

Mijn nieuwjaarsgeschenk voor jou

✔ Een GRATIS 2u durende workshop. Geen saaie brok theorie, wel direct toepasbare inzichten en oefeningen. We gaan 2u lang echt samen aan de slag.

✔ De unieke kans om hierover te delen met gelijkgezinden, en elkaar te inspireren, in een kleine, veilige groep.

✔ Je staat stil bij wat zelfzorg voor jou betekent en hoe jij het toepast in je leven, op een manier die bij jou (en je innerlijke straffe madam) past. 

Na deze GRATIS workshop

✔  Voel je die straffe madam in jezelf, en weet je hoe je haar ruimte geeft om te groeien. 

✔ Denk je niet meer “ik weet eigenlijk wel wat ik nodig heb, maar ik kom er niet toe.” Integendeel: je bent er al mee bezig! 

✔ Weet je wat te doen wanneer het je toch even te veel wordt. 

✔ Voelen ook de mensen om je heen het verschil: ze merken dat je er helemaal voor hen kunt zijn DOORDAT je er ook voor jezelf durft zijn. 

Gewoon doen! Het werkt!

Oona Pollet    

Praktisch

Sluit aan op 1 van deze data: vrijdag 13/1 van 10u tot 12u, of woensdag 18/1 van 20u tot 22u.

De workshop gaat door in zoom. Je ontvangt de link bij je inschrijving. Werkte je nooit eerder in zoom? Geen zorgen, ik leid je er in rond 🙂

We werken in kleine groep, van max. 8 deelnemers. 

De workshop duurt 2 uur. Zorg dat je niet gestoord wordt en in alle rust kunt focussen. 

Wie ik ben

Mijn naam is Anja. Vroeger was ik absoluut niet bezig met zelfzorg. Ik leerde het ‘the hard way’: door twee burn-outs. Moeilijk waren ze absoluut. Waardevol al evenveel. 

 

Mijn burn-outs leerden me dat zelfzorg even nodig is als de lucht die je inademt. Het leerde me wie ik écht ben, en wat ik nodig heb om mijn krachtigste en mooiste zelf te zijn. 

Dat deel ik graag met jou. Beschouw het als mijn nieuwjaarscadeautje aan jou en aan de wereld. Want enkel door voor jezelf te zorgen, kun je zorg dragen voor de wereld om je heen. 

 

Dat wens ik jou en de wereld toe in 2023. En daarna :-)

 

Liefs, 

 

Anja

Waarom is dit gratis? 

Deze workshop is gloednieuw en ik sta te popelen om ze te delen met jou! De eerste paar keer doe ik dat gratis. Dat vind ik zelf een mooie start, en het is meteen een fijn eindejaarsgeschenk voor jou. 

Slechts een kleine groep straffe madammen krijgt de kans om dit gratis te volgen. Wees er snel bij! 

Ben je te laat? Geen zorgen. Vanaf eind januari maakt deze workshop deel uit van het (betalend) aanbod. Schrijf je in op mijn mailinglijst om ze aan de voordeligste prijs te boeken.