Gratis workshop: de 5V-methode voor positieve verandering

paal met wegwijzers die verschillende kanten op wijzen, voor de zonsondergang

In het kader van het Festival Van Verbinding geef ik een gratis workshop over de 5V-methode voor positieve verandering. Dit is een organische manier om jouw doelen en dromen te bereiken, van binnenuit. Zonder pushen en stress dus, maar op een manier die bij jou past. 

 

Deze workshop is volledig gratis, en is bedoeld om je te laten proeven van deze methode. Je gaat zelf aan de slag met een droom of doel waar jij rond wil werken. Na de workshop zul je daar ook meteen een paar stapjes dichter bij staan :-)

Wat is de 5V-methode voor positieve verandering?

Je verlangt naar iets: meer jezelf zijn, minder stress, die wereldreis maken, je eigen bedrijf starten, of nog iets anders. Allemaal kennen we dat verlangen. En bijna allemaal kennen we ook de twijfels die daarbij horen
Om je te begeleiden op die weg ontwikkelde ik de '5V-methode voor positieve verandering'. Deze methode legt de brug tussen ontdekken wat het exact is dat jij wil, en dat in daden omzetten. Groeien in verbinding met jezelf dus…

Schema van de stappen die de 5V-methode voor positieve verandering doorloopt: verlangen, visie, vertalen, vervullen, verdiepen

De 5V-methode bestaat uit 5 stappen die we samen doorlopen: 

  • Verlangen: we staan stil bij wat je wil, en maken dat verlangen groot en concreet, zodat ze als motor fungeert voor jouw verandering.

  • Visie: we vertalen je verlangen in een beeld. Dat beeld is jouw kompas, jouw stip aan de horizon waar je naartoe beweegt.

  • Vertalen: we bekijken welke acties je kunt zetten om die visie waar te maken. Niet vanuit een oneindige to do-lijst, maar vanuit verbinding met je hart en je diepste zelf.

  • Vervullen: tijd om de acties uit te voeren, zonder pushen en stress, maar vanuit de energie die voortkomt uit jouw verlangen. 

  • Verdiepen: wanneer je je doel of een mijlpaal bereikte, sta je even stil om te voelen en reflecteren. Je zakt een laagje dieper, en komt nog dichter bij je droom en bij jezelf. 

veld met oranje klaprozen en een blauwe hemel met in de verte witgrijze wolken

Wat de 5V-methode zo bijzonder maakt, is dat het een integrale manier van werken is. Het is niet enkel voelen wat in jouw binnenste leeft, niet enkel doelen stellen, niet enkel werken aan je motivatie en daadkracht. Het is net de combinatie van dat alles


Bovendien voelt het heel organisch aan, zodat je vanzelf steeds dichter bij je doel komt, op een manier die past bij jou en bij je leven.

‚Äč

In deze workshop krijg je een introductie in de 5V-methode, en ga je zelf concreet aan de slag met een thema.

review van Isabel Rainchon over waarom ze de 5V-methode zo sterk vindt: interessante inzichten, hands-on, goed onderbouwd, helder.

Doe je (gratis) mee?

De workshop gaat door op 21/9 van 19u30 tot 21u30 online. Je ontvangt de deelnamelink enkele dagen vooraf. 

 

Schrijf je hieronder in, en ontvang enkele dagen vooraf een mail met alle praktische info: