Ontdek jezelf! 21-daagse journaling challenge

Ben je op zoek naar meer zelfbewustzijn en persoonlijke groei? Doe dan mee met deze 21-daagse journaling challenge!

 

Tijdens de challenge leer je om op een dieper niveau in contact te komen met jezelf en je gedachten. Het is een geweldige manier om je innerlijke kracht te ontdekken en te versterken. Iedere dag ontvang je inspirerende vragen die je helpen om je gedachten, gevoelens en dromen te verkennen.

 

Laat je creativiteit stromen en maak kennis met jezelf op een heel nieuw niveau!

Wat kun je verwachten?

Tijdens de 21-daagse journaling challenge ontvang je dagelijks een inspirerende vraag rechtstreeks in je inbox. Deze zijn ontworpen om je te helpen reflecteren en je gedachten op papier te zetten.

 

Door regelmatig te journalen of dagboekschrijven, zul je merken dat je meer inzicht krijgt in je gevoelens, verlangens en doelen. Het is een geweldige manier om te ontdekken wat voor jou belangrijk is in dit leven en om jouw essentie te leven.


Waarom meedoen met de challenge?

 Krijg meer zelfbewustzijn

 Ontdek je diepste gedachten en gevoelens

 Krijg meer inzicht in je levensdoelen

 Rust en kalmte in je hoofd en hart

 Stimuleer je creativiteit

Maak makkelijker keuzes

Breng onbewuste patronen aan het licht

Hoe werkt het?

Zodra je hieronder intekent, ontvang je een welkomstfilmpje. Vanaf de volgende dag ontvang je een mail met daarin een schrijfprompt: een korte en krachtige vraag om over te schrijven.

Je schrijft waar en wanneer jij wilt. Ook maakt het niet uit of je vijf woorden of acht pagina's schrijft. De keuze is aan jou. 

 

Eenentwintig dagen lang ontvang je zo'n mail met een inspirerende vraag. Alle vragen zetten aan tot een duik in je innerlijke wereld, zodat je jezelf steeds beter leert kennen. 

 

Is het verplicht om elke dag te schrijven? Nee hoor. Je doet de challenge zoals jij wil. Ik raad wel aan om het 21 dagen lang te doen, zodat je er alle voordelen van kunt ontdekken. Maar lukt het eens niet? Geen zorgen, dan sluit je de dag erna gewoon weer aan. 


Ontdek jezelf en doe mee met onze 21-daagse journaling challenge!

Meld je vandaag nog aan en begin je reis naar zelfontdekking.