SISTERHOOD is een antwoord op de drukte, de veelheid en de chaos die het leven in deze tijden kenmerkt.

kampvuur met glinsters die omhoog schieten de donkere lucht in

SISTERHOOD is een vrouwencirkel. Het is een maandelijks rustpunt. Een plek waar vrouwen vertragen. Waar ze de hectiek van de dag aan de deur achterlaten.

 

SISTERHOOD is een plek waar je thuiskomt. Waar je kan ontspannen. Waar je de zachtheid mag toelaten. Waar stilte omarmd wordt en gesprek vanuit het hart komt.

 

SISTERHOOD is de plaats waar je anderen ontmoet die ook verlangen naar bezieling en naar die diepere lagen in onszelf en het leven.

 

SISTERHOOD is de veilige bedding waar je jezelf helemaal mag tonen. Ook die delen in jou die het moeilijk hebben. Het is jouw uitnodiging om je innerlijk vuur aan te wakkeren en te leven vanuit passie!

Waarom SISTERHOOD?

SISTERHOOD is er voor vrouwen die kiezen voor ware verbinding met zichzelf en met elkaar... Het is een gemeenschap waar ook jij bij hoort, of je nu één keer of vaker komt...

 

Het ongedwongen delen in groep is enorm helend en voedend. Het niet-moeten, de erkenning, de rust en kwetsbaarheid die alle ruimte krijgen. Het is een beetje magie... 

Ervaar het zelf bij SISTERHOOD...

Drie vrouwen met witte kleren aan houden een oranje bloem op, tegen een achtergrond van blauwe lucht. sisterhood. vrouwencirkel.

Wat SISTERHOOD voor je kan betekenen: 

  • Het is pure tijd voor jezelf. Niet jij in functie van een ander of van het werk, maar helemaal van jezelf...
  • Bij SISTERHOOD kun je thuiskomen en alle prikkels even buiten laten. Je voelt je tegelijk ontspannen en opgeladen. Je stress verzacht, en je kunt landen.  
  • Je voelt dat je welkom bent zoals je bent. Je hoeft je niet kleiner of stiller of liever te maken. Je bent helemaal goed zoals jij nu bent...
  • De SISTERHOOD-gemeenschap is er voor je. Wij herkennen je verhaal en dragen je. Ervaar hoe helend het is wanneer vrouwen er écht zijn voor elkaar!
  • Je bent terug in contact met je innerlijk kompas en wie jij ten diepste bent. Daardoor maak je steeds meer keuzes die leiden naar jouw meest authentieke en pure leven.

 

Elke editie van SISTERHOOD werken we rond een bepaald thema. Die kan komen uit een vraag van een deelnemer, een issue waar velen mee zitten op dat moment, iets uit de actualiteit of een boeiend boek. Steeds is de rode draad 'bezield leven', in al zijn facetten.

'Sisterhood is holding space for one another to be our full selves - whatever that looks like. Messy or not. It's loving each other while we are figuring life out'.

Ashley Hobbs

SISTERHOOD: hoe, wat, waar en wanneer?

De living in Villa Vonk in Gent, waar de vrouwencirkel SISTERHOOD doorgaat

SISTERHOOD is een maandelijkse bijeenkomst in Villa Vonk in Gent. Je bent welkom vanaf 19u. We starten om 19u30, en eindigen rond 21u30. 

 

De avond verloopt als volgt: we beginnen met een korte afstemoefening en kennismaking. Daarna staan we stil bij het thema van de avond. Dat doen we in kleine groep, in duo of individueel. Tot slot is er een deelronde voor wie iets wenst te delen, en individuele verwerkingstijd waarbij je schrijft, tekent of mediteert (aan jou de keuze). Afronden doen we samen op een ongedwongen, verbindende manier.

 

Door deze afwisseling tussen alleen en samen, tussen praten en stilte, en tussen woorden en creatief verwerken, komen we werkelijk tot diepgang. Het is door deze combinatie dat je zakt naar diepere lagen van jezelf en je innerlijke wijsheid alle ruimte krijgt. 

SISTERHOOD gaat door op de volgende avonden, telkens om 19u30: 

  • 17 april 2024
  • 22 mei 2024
  • 19 juni 2024

 

Je kunt eenmalig deelnemen of maandelijks. 

 

Deelname is tegen vrije bijdrage. Je geeft wat je kan missen en wat voor jou klopt. Krijg je stress van het concept 'vrije bijdrage'? Dan is alles tussen €15 en €35 welkom, afhankelijk van jouw mogelijkheden. Betalen kan cash of via payconiq.

Bomen met een rode gloed van een vuur, tegen een donkere hemel vol sterren. Vredevol.

Is SISTERHOOD iets voor mij?

SISTERHOOD is een community van vrouwen* die verlangen naar een leven met meer diepgang, in lijn met hun hart en hun zielsmissie.  Vertragen, delen, je innerlijke wijsheid aan het woord laten. Dat is wat we samen doen. 

Herken jij je daar in? Voel je een diepe 'ja'? Dan is SISTERHOOD helemaal voor jou!

 

Met 'vrouwen' bedoelen we iedereen die zich vrouw voelt. Leeftijd, bezigheden, biologische sekse, achtergrond of wat dan ook doen er niet toe. Als jij bezield wil leven, ben je 100% welkom. Precies waar je nu bent in je leven...

 

Ik schrijf me in!