In deze blog deel ik mijn persoonlijke en professionele verhalen. Je leest over mijn eigen struggles en kleine overwinningen. Daarnaast deel ik inzichten en tips zodat ook jij die straffe persoon wordt die vanuit een unieke passie en goesting een verschil maakt in de wereld!

 

Geen blogberichten missen? Schrijf je in op de nieuwsbrief.

 

Interessant? Deel mij! 

Mijn eerste podcast-avontuur (dat ik bijna niet met je durfde delen)

In september was ik totaal onverwacht te gast in de podcast ‘Let’s create a heart rocking change’ van Kelly Van Meldert.

 

Het gebeurde op het Festival van Verbinding. Daar stond een piepklein caravannetje, een pop-up podcaststudio. De hele dag lang konden ondernemers die dat wilden er terecht om hun verhaal te delen. En de hele dag lang dacht ik “Zalig, wat een kans! Maar dat durf ik niet…”.

 

Tot het allerlaatste moment. De vriendin met wie ik er was, was al vertrokken. Ik zou nog een laatste drankje drinken en ook doorgaan. Tot ik opeens besefte dat dit een kans was die ik niet wilde missen. Ik raapte dus al mijn moed bijeen en sprak Kelly aan met de vraag of ik nog geïnterviewd kon worden. En zo geschiedde…

Lees meer »

Hoop houden in een wereld in crisis

Zodra je het nieuws hoort of ziet, word je overspoeld door slecht-nieuws-berichten: de blijvende oorlog in Oekraïne, het conflict in Gaza, klimaatsverandering, de doemdagklok die zegt dat het niet meer 5 voor 12 is, maar slechts 90 sec ervoor.

Lees meer »

Wanneer ontspannen moeilijk is

Soms voel je zo hard dat je wil ontspannen, maar lukt het niet. 

 

Je hoofd blijft druk, je jaagt jezelf op en je slaagt er niet in om tot rust te komen.

Herkenbaar?

Weet dan dat er een verschil is tussen ontladen en ontspannen. Als je veel spanning in je lijf hebt, is het heel moeilijk om jezelf op te leggen om te ontspannen.

 

Het is alsof je letterlijk stijf staat van de stress of spanning. Dan de knop omdraaien om te ontspannen werkt simpelweg niet.

Lees meer »

Drie onmisbare redenen om je passie te vinden, en hoe je dat doet.

 

Ken jij ook iemand die ongelooflijk gepassioneerd is door wat die doet? Iemand die altijd lijkt te stralen en vol energie zit? Hoogstwaarschijnlijk is het iemand die leeft vanuit diens passie. Waarom dat zo belangrijk is, en hoe je dat zelf kan bereiken, lees je in dit artikel.

 

We beginnen met drie onmisbare redenen waarom het zo belangrijk is om je passie te vinden:

Lees meer »

De magie van wandelcoaching

Wandelen in de natuur werkt enorm heilzaam. Daarom organiseer ik regelmatig wandelworkshops en -coaching. In deze blogpost staan we stil bij de effecten ervan, in het algemeen, en specifiek voor coaching.

Lees meer »