Wat is de 5V-methode?

Het is een methode die jou in staat stelt om jouw doelen en dromen te bereiken, op een manier die helemaal bij je past. En dat niet alleen: de 5 V's brengen je ook veel dichter bij jezelf.

Het geeft je een ongelooflijke schat aan kracht, levensvreugde en vertrouwen in jouw pad, jouw proces. 

 

Leef het leven waar jij van droomt, dankzij de 5 V-methode! 

 

 

De verschillende V's staan voor:

 

  1. Verlangen: verlangen is de motor voor verandering. Je neemt een bad in dat verlangen. Je laat je er helemaal van doordringen, zodat je in elke cel van je lichaam voelt waar je naar verlangt. Iets krachtiger dan dit bestaat niet... Bovendien getuigen 99% van de mensen die de 5 V-methode toepasten, dat dit hen tot nieuwe inzichten leidde, waardoor ze hun droom op een veel diepgaander niveau konden realiseren. 
  2. Visie: we brengen je visie in beeld, alsof het voor je op een filmscherm staat. Zo weet je exact waar je naar toe wil. En het gaat verder dan weten: je ziet het, hoort het, voelt het, proeft en ruikt het bijna. Je visualiseert jouw leven zoals ze is wanneer je je droom realiseerde. Zo weet je: hiervoor doe ik het, en daar ga ik naartoe! Dat is een uiterst krachtige motivator, en is essentieel om de volgende stap op de meest krachtige manier te kunnen zetten. 
  3. Vertalen: je bepaalt welke stappen je te nemen hebt om je droom werkelijkheid te maken. De visie die nu nog op papier staat, zal binnenkort jouw leven zijn! We staan stil bij wat je ondersteunt op je weg, wat je tegenhoudt en hoe je dat kunt overwinnen, wat je motiveert, wat écht een verschil maakt,... Op basis van al deze factoren bepalen we kleine stapjes, om zo een grootste verandering te realiseren. 
  4. Vervullen: we gaan over tot actie! Je zet de stappen die je in 'vertalen' uittekende. Niet als een to do-lijstje, maar vanuit je diepe verlangen en op weg naar je droombeeld, naar je visie. Het is geen 'moeten' om je droom waar te maken. Je droom lijkt niet iets dat ver weg en onbereikbaar is. Integendeel: je voelt in elke cel van je lichaam dat je er elke dag opnieuw dichter bij komt. Je ziet de vooruitgang en merkt dat je droom steeds meer werkelijkheid wordt...
  5. Verdiepen: gaandeweg leer je jezelf beter kennen, Daardoor ontdek je diepere lagen van je verlangens en dromen. In deze stap maken we daar contact mee, zodat we onze droom op een nog fundamenteler niveau werkelijkheid kunnen laten worden.

 

Waarin verschilt de 5V-methode van andere methodes?

Wat maakt het zo bijzonder? 

 

De 5V-methode is een integrale methode. Waar veel andere theorieën en methodes zich op één aspect focussen, gaan we in de 5V-methode voor het totaalplaatje: het is niet enkel voelen wat in jouw binnenste leeft, niet enkel doelen stellen, niet enkel werken aan je motivatie en daadkracht, enz.

De 5V's omvatten dankzij hun unieke opbouw en aanpak ALLES hiervan. 

 

Deze methode biedt je geen kant-en-klare antwoorden die voor iedereen werken. De wereld is veel te complex voor zo'n makkelijkheidsoplossing. 

Dat betekent echter niet dat het moeilijk is: wat de 5V's zo uniek maakt is dat ze de veilige bedding vormen waarin JIJ tot de antwoorden komt. Want alle wijsheid die je nodig hebt om je droom te realiseren, is al aanwezig in jou. De 5V-methode zorgt voor het kader om dat naar boven te brengen, en naar buiten te laten stromen. 

 

 

Tegelijk is de 5V-methode ook een praktische toolkit: het combineert inzichten uit de psychologie met praktische handvaten en planningstools, waardoor je moeiteloos tot een stappenplan komt om je droom waar te maken, én die ook probleemloos volgt.

 

Tot jouw droom werkelijkheid is. 

 

 

Wil je de 5V-methode zelf ervaren?