Voor jullie als team

 

Realiseer de verandering die je beoogt. Samen en gedragen.

 

In Essentie is er voor organisaties die willen werken vanuit waar ze écht voor staan. 

Ook voor organisaties die willen werken op een cocreatieve manier, van binnenuit, met hoofd en hart. 

 

 

Ik begeleid jullie graag. Samen staan we stil bij waar je écht voor staat, en hoe je dat kunt bereiken.

Dat doen we met iedereen samen, vanuit verbinding en open gesprek. Want de beste oplossing vind je als je de wijsheid uit alle stemmen samenbrengt. Zo bereik je verandering waar iedereen de schouders onder zet.


Wandel je doel tot realiteit

in company

Wil je samen met je team naar een doel toe werken? En doe je dat liefst op een verbindende en actieve manier? Dan is dit iets voor jullie! Op een dag tijd maken we je doel helder en formuleren we een actieplan. Dat doen we deels wandelend, deels via een gestructureerd gesprek en consentbesluitvorming.

Vrijblijvend kun je een opvolgmoment plannen enkele maanden later, om te evalueren waar jullie staan, en om bij te sturen of nog een stapje verder te zetten.


Procesbegeleiding op maat

in company

Heb je een specifieke vraag of uitdaging waarvoor je graag een externe facilitator inschakelt? Ik begeleid jullie met alle plezier! 

Je bent bij mij aan het juiste adres als je gedragenheid, 'samen' en doelgerichtheid belangrijk vindt.

 

Wat anderen over me zeggen


"De begeleiding van Anja brengt je tot inzichten die al ergens diep verborgen lagen te sluimeren. Door haar manier van actief luisteren en vragen stellen krijgen die vorm en komt de weg vrij om zelf over te gaan tot actie. Die actie vind ik essentieel: het blijft niet bij woorden, maar resulteert in daden. Ik houd enorm van de structuur die Anja hierbij biedt. Ze is een krak in het kaderen van dingen. Nadien zie je echt het bos door de bomen, een soort eureka-ervaring. Dit alles gebeurt in een sfeer van sereniteit, veiligheid en bescheidenheid. Anja neemt samen met jou een ontdekkende houding aan. Juist daardoor is haar inbreng zo authentiek en waardevol. De begeleiding van Anja is een zegen voor elk project/proces dat de moeite waard is om zich ten volle te ontplooien."

Leentje Speybroeck, Velt vzw

 

Anja staat voluit in het leven en dat voel je in haar begeleidingskracht. Ze laat zich inspireren door benaderingen en werkwijzen die als gemene deler hebben dat ze de connectie zoeken met het leven zelf, onze samen-leving. Wanneer ik met Anja mag samenwerken, weet ik dat haar woord waarde heeft, ze gaat voluit voor wat ze zegt. En ze heeft daarbij zowel een zicht op het geheel als oog voor detail. Anja is een warme kleurrijke persoon die jou of je organisatie helpt om wezenlijk een verschil te maken. 

Fanny Matheusen, bezielster van HUMMUS - The Art of Deep Democracy, trainer, coach, supervisor, auteur