Waarom ik dans in mijn living

Gepubliceerd op 24 december 2021 om 08:57

Omdat ik iets te vieren heb! 

 

Ik werkte namelijk net mijn gratis weggever af. De driedaagse videochallenge waarvan ik sta te popelen om ze met jullie te delen. Al lang broed ik er op, en ik kon maar niet beslissen wat ik nu wel en niet wil delen: is het niet te veel? is het niet te weinig? is het wel interessant genoeg? En welke titel moet ik het geven? 

 

Je kent het wel, die onzekerheid wanneer je iets belangrijks doet :-) En dit is belangrijk, want het is het allereerste dat ik met jullie wil delen. En oh, wat ben ik er enthousiast over! 

 

Het bevat zo veel wijsheid (vind ik zelf alvast ;-) ), en hielp me al vaak om waar te maken waar ik naar verlangde, zoals meer zorg voor mezelf, meer rust in mijn hoofd, een job die beter bij me past, enz. En nu mag ik dat met jullie delen! 

 

Vieren dus. En dansen. 

 

Want succesjes mogen gevierd worden, of ze nu klein of groot zijn. Of ze nu van betekenis zijn voor iemand anders of niet. Voor jou is het een succesje. 

 

Dus dans gerust mee in je living. Of trakteer jezelf op een warme chocomelk. Of een berichtje op je social media. Of wat jij ook wil doen om te vieren. 

 

En euh, proficiat! Ik ben blij voor je! 

 

Net zoals ik dat voor mezelf ben :-)

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.