Dank voor weer een jaar

Gepubliceerd op 30 december 2021 om 15:09
Over dankbaarheid en verwezenlijkingen in 2021

2021 is voorbij. Of toch zo goed als. 

 

Heb jij dat ook, dat je sinds het begin van de coronacrisis soms de voeling met de tijd kwijt lijkt? Bij mij is dat alvast zo. 

Structuur is er weinig, en de weinige structuur die er wel is, wordt regelmatig overhoop gehaald door een verandering in de coronamaatregelen. 

Waardoor ik de voeling met de tijd kwijt raak...

 

Daarom kwam het dit jaar bijna als een verrassing dat het jaar om is. 

 

Maar verrassing of niet, ik sta graag stil bij wat het afgelopen jaar mij bracht. Op werk- en privévlak, in vriendschap en in liefde, in fijne en minder fijne momenten. 

 

En in 2021 was dat heel wat, vooral wat betreft In Essentie. Meer nog: 2021 was het geboortejaar van In Essentie. Het doel en de naam van In Essentie werden duidelijk, ik maakte een logo en lanceerde deze website. Ook was mijn agenda meer dan eens volboekt met begeleidingen van bedrijven en organisaties. En ik zette mijn eerste stapjes in mijn aanbod 'voor jou'. Daarnaast ontwikkelde ik de eerste challenge én vond ik een supertoffe buddy met wie ik tweewekelijks zoom om elkaar aan te moedigen, uit te dagen, feedback te geven,... . 

 

Als ik die resultaten zie, ben ik trots op mezelf en op In Essentie. Maar niet alles ging van een leien dakje. Meer dan eens twijfelde ik, wist ik niet hoe er aan te beginnen, en had ik last van uitstelgedrag. 

 

En dat zal zeker niet voorbij zijn bij de start van het nieuwe jaar. Dit blijft een groeiproces, waar succes en teleurstelling, vallen en opstaan bij horen. Hoewel ik het uiteraard soms liever anders zie - bv. wanneer mijn facebook-advertenties minder resultaten opleveren dan ik had gehoopt - besef ik dat dit er bij hoort. En dat dit een mooie leerkans is, om het volgende keer beter te doen. Dus dat doen we! 

 

Ik en In Essentie zijn er alvast klaar voor, voor 2022. Jij ook?

 

Liefs, en een heel gelukkig nieuwjaar,

 

Anja

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.