Helemaal jezelf zijn

Gepubliceerd op 3 mei 2024 om 15:34

Als kind heb ik ervaren wat het betekent om er niet bij te horen. Ik werd gepest, en leerde zo de boodschap dat ik mezelf moest veranderen voor ik ok was. Dat heeft lang invloed gehad op wie ik ben, en ook nu is die invloed niet helemaal weg. Nog steeds zit er een klein, gekwetst deeltje in mij dat bang is om afgewezen te worden. Gelukkig is die al wonde al grotendeels geheeld. 

Dat komt o.a. doordat ik als 16-jarige een nieuwe vriendengroep ontmoette waar ik wel helemaal aanvaard werd zoals ik was. Dat heeft mijn helingsproces op een heel warme manier in gang gezet...

Door die ervaringen besef ik hoe essentieel het is om een groep te hebben waar we voelen dat we helemaal ok zijn zoals we zijn. Want dat zijn we. Allemaal. 

 

Alleen krijgen we vaak die boodschap niet van onze omgeving, of van onszelf. Want ook wij vinden vaak dat we iets aan onszelf moeten veranderen voor we tevreden zijn met onszelf...

 

SISTERHOOD is een plek waar dat net niet hoeft. Het is de ruimte en de veilige groep waar jij kunt ervaren hoe het is om helemaal aanvaard te worden, net zoals je bent. Het is de plek waar jij je dromen, verlangens, twijfels, angsten, en al wat je nog wenst kunt delen, en waarbij je weet: ik zal niet veroordeeld worden. Er is niemand die reageert of ongevraagd advies geeft. 

Je mag er helemaal zijn, exact zoals je nu bent...

 

Wil je hier meer over weten? Ik vertel er over in dit filmpje:

Wil je graag deelnemen aan SISTERHOOD? Supertof! Je bent enorm welkom (op voorwaarde dat je jezelf als vrouw definieert :-) ). 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.