Ontplooi jezelf al wandelend in een prachtige omgeving

Wandelend, via gesprek en oefeningen kom je dichter bij jezelf.  

 

Elke Inspiration Walk duiken we een ander thema in. We hebben het over zelfzorg, oordelen over jezelf, en de signalen van je lichaam

 

Je gaat naar huis met nieuwe energie en goesting. Je voelt je sterker en dichter bij jezelf. Je weet hoe het komt dat je jezelf klein houdt, en vooral: wat je daar aan kunt doen!

 

 

In een veilige sfeer en een gezellig klein groepje verkennen we ons eigen verhaal. We ontdekken, we delen, we groeien. 

 

Samen en gedragen. En dat in een prachtige omgeving...

 

quote over dat je al wandelend niet enkel fysiek in beweging komt maar ook mentaal. Er komt ruimte vrij in je gedachten en emoties, waardoor je dingen anders kunt zien. Bovendien werkt de natuur enorm helend. Dit doet gewoon deugd...

Drie thema's, drie keer meer jezelf

Allemaal hebben we dingen waar we in kunnen groeien. 

Tijdens de Inspiration Walks zoomen we er op in. De thema's zijn: 

 

✔ 24/6: Oordelen over jezelf

✔ 23/9: De signalen van je lichaam

✔ 23/12: Diepe zelfzorg

 

Je kunt je inschrijven voor 1 thema, of voor de volledige reeks. 

Alle Inspiration Walks gaan door in de Bourgoyen in Gent.

Waarom wandelen?

Rond elk van de thema's kom je in beweging. Letterlijk en figuurlijk. En dat is niet toevallig. Door te wandelen ontspan je. Stress neemt af en je voelt je opener, vrijer...

Je bent ver weg van de rush van elke dag, waardoor je meer ruimte ervaart. Niet enkel meer ruimte rondom je, maar ook in jezelf: om te groeien, om antwoorden te vinden, om energie te laten flowen en geïnspireerd te worden

 

Bovendien wijzen steeds meer onderzoeken uit dat de natuur een sterke invloed heeft op onze gezondheid en welbevinden. De natuur heeft een ontspannend, herstellend effectDie natuurlijke vorm van helen combineren we met oefeningen en inzichten, telkens rond een bepaald thema. 

Daardoor ga je naar huis met meer openheid, meer ontspanning en meer energie. En met diepe inzichten en ideeën over hoe je dat thema kunt gebruiken om jouw leven te transformeren. 

 

Benieuwd naar meer (wetenschappelijk bewezen) effecten van wandelcoaching en -workshops? Lees ze in dit blogbericht!

quote de combinatie van de oefeningen en de helende kracht van de natuur is een bijzondere ervaring.

Inspiration Walk 24/6: Oordelen over jezelf

We zijn er zoooo goed in. Oordelen vellen over onszelf: we vinden onszelf niet mooi genoeg, niet goed genoeg, niet slim genoeg. Ons werk had beter gekund. We moeten een betere ouder zijn. En zo hebben we nog een hele waslijst aan oordelen en verwachtingen die we hebben tegenover onszelf

Is het normaal? Heel zeker.

Bezorgt het je onnodige stress en houdt het je klein? Nog veel meer.

We onderzoeken de oordelen die we hebben tegenover onszelf, en het effect dat die hebben op ons leven. Ook bekijken we hoe we op een liefdevolle manier met die oordelen omgaan. Want ze horen bij ons en zijn deel van ons, maar dat betekent niet dat we ze nog langer ons leven laten bepalen! 

Inspiration Walk 23/9: De signalen van ons lichaam

Weet jij welke signalen je lichaam geeft? En wat die betekenen? 

Ons lichaam vertelt ons veel meer dan we denken. Het vertelt ons waar we naar verlangen en waar we nood aan hebben. Het vertelt ons ook welke kleine stapjes we kunnen zetten om ontspannener, rustiger en meer onszelf te zijn. 

Tijdens deze Inspiration Walk leren we al doende de signalen van ons lichaam kennen en er naar luisteren. Zo ontdekken we de wijsheid die in ons lichaam schuil gaat. 

Inspiration Walk 23/12: Diepe zelfzorg

Zelfzorg. Het is een thema dat niet meer weg te denken is. Maar is alle zelfzorg écht zelfzorg? 

Zelfzorg is meer dan af en toe een warm bad nemen of een theetje drinken. Zelfzorg is voelen wat je nodig hebt en daar naar luisteren. Het is contact maken met je diepste zelf en doen wat voor jou echt voedend is. Het is de sleutel om de krachtigste versie van jezelf te worden. 

Deze vorm van diepe zelfzorg ontdek je tijdens deze Inspiration Walk. Je zult meteen ervaren hoeveel deugd het doet. Ook hebben we het over hoe jij deze vorm van zelfzorg kunt integreren in je leven. Van een sterke start van 2024 gesproken!

review met vijf sterren over hoe goed de workshop was.

Praktisch

✔ Er zijn in 2023 nog 3 Inspiration Walks. Je kunt je inschrijven voor 1 Inspiration Walk, of voor de drie. 

✔ Een Inspiration Walk duurt drie uur, nl. van 9u30 tot 12u30.

✔ Alle Inspiration Walks gaan door in de Bourgoyen, een prachtig natuurgebied in Gent. Het is bereikbaar met het openbaar vervoer. Enkel die in december zal mogelijks deels binnen doorgaan, indien men te koud weer voorspelt.

✔ Eén Inspiration Walk kost €27. Voor de reeks van 3 betaal je €60. Als je samen met met een vriend(in) komt, krijgen jullie beiden 20% korting. Belangrijk: vul hiervoor de code 'neverwalkalone' in op de betaalpagina.

✔ Bovendien ontvang je ook een e-book over het thema, waardoor je de oefeningen en inzichten ook na de Inspiration Walk kunt toepassen.

✔ Wil je er verder in duiken, en word je daar graag persoonlijk bij begeleid? Dat kan. Na elke Inspiration Walk is individuele coaching mogelijk. Eén keer of vaker, zoals jij wil. Zo duiken we samen dieper in jouw groeiproces. Contacteer me voor meer info.

Mijn naam is Anja en ik neem je graag mee op pad.

 

Ik hou van wandelen, van de natuur en van persoonlijke groei. Al ruim twintig jaar geef ik cursussen en begeleid ik groepen. Meer dan eens maakte ik transformerende momenten mee bij de mensen die ik begeleid. 

Wat mijn aanpak kenmerkt is dat ze van binnenuit komen. Ik geef geen droge theorie, maar inspireer je zodat jij er mee aan de slag kunt. De antwoorden zitten namelijk al in jou.

Ik zorg voor de bedding om die te laten ontstaan. Dat doe ik heel praktisch en concreet, en op een zodanige manier dat jij zelf verder kunt met wat je leert. Je zult ervaren hoeveel goesting en energie dat je geeft!

FAQs

Wat als het regent?

 Als het 'gewoon' regent gaat de Inspiration Walk door zoals gepland. We zullen zoveel mogelijk overdekt doen, maar even wandelen in de regen hoort er bij. Dat kan een heel bijzondere ervaring zijn. Zorg voor aangepaste kledij en schoenen. 

Als het echter stortregent of stormt, zullen we met de groep samen beslissen of we de Inspiration Walk binnen laten doorgaan - als gewone workshop zonder wandelen - of dat we samen een nieuwe datum zoeken. 

 

Wat staat in het e-book dat ik er bij krijg?

In elke Inspiration Walk krijg je heel wat inspiratie en oefeningen. Omdat die waardevol zijn om af en toe te herhalen, krijg je alles als een e-book mee naar huis. Zo kun je er regelmatig naar terugkijken en herhalen wanneer jij dat wenst. Op die manier bevorder je je eigen persoonlijke groei.

Ook bevat elk e-book een inspiratielijst met mijn favoriete boeken, video's, podcasts en andere tips over het onderwerp, zodat je er verder in kunt duiken. 

 

Wat breng ik mee?

Aangepaste kledij is zeker handig.

Ook zal er soms een schrijfopdracht zijn. Er is schrijfgerief aanwezig, maar als je bv. graag in een bepaald schriftje schrijft, kun je dat meebrengen. Verder heb je niets nodig, buiten jezelf :-)

Ik schrijf me in voor...